ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Registracija

Registracija na salomon.si je preprosta, hitra in brezplačna. Od vas ne zahteva vaših osebnih podatkov, kot so naslov, telefonska številka ali celo številka čevljev, kar zahtevajo nekatera spletna mesta. Pri registraciji na salomon.si morate napisati le svoje prikazno ime (ki bo vidno vsem obiskovalcem našega spletnega mesta in ga ne morete več spreminjati), svoj kontaktni elektronski naslov (da bodo lahko potencialni kupci kontaktirali z vami in da boste lahko prejemali obvestila spletne strani salomon.si) in geslo, ki naj bo izvirno in samo vaše.

Če še niste registrirani, potem to storite tukaj.

Po opravljeni registraciji boste na svoj elektronski naslov prejeli avtomatizirano sporočilo o potrditvi vašega elektronskega sporočila. S tem sporočilom želimo prejeti potrditev, da ste živa oseba za tem elektronskim naslovom in da se sami prepričate, ali ste pravilno vpisali svoj elektronski naslov, ter da bodo potencialni kupci lažje kontaktirali z vami.

Kaj pa ostali kontaktni podatki? Tisti, ki želite, da se pri vaših oglasih vidijo tudi ostali kontaktni podatki (kraj, iz katerega prihajate, telefonska številka itd.), lahko v rubriki "Moj Salomon" pod ikono "Kontakti" uredite in dodate še vse ostale podatke. To je zelo zaželeno, saj vzbudi večje zaupanje tako pri prodajalcu kot tudi pri kupcu.

Zakaj registracija?

Ko se uspešno registrirate, lahko salomon.si uporabljate na 1001 način.

  • Brezplačno lahko objavljate oglase na salomon.si in postanete del družine salomon.si.
  • Brezplačno lahko pošiljate povpraševanja po izdelkih ali storitvah tako pravnim kot fizičnim osebam.
  • Brezplačno ste obveščeni o novostih na salomon.si in tudi o oglasih, ki zanimajo samo vas. Več o načinu obveščanja si preberite tukaj (link obveščanje).
  • Brezplačno lahko shranjujete oglase in prodajalce, ki jih potem najdete v "Moj salomon" pod rubriko "Priljubljene".
  • Vse brezplačno!

Kaj pa pravne osebe ali podjetja?

Če ste pravna oseba oziroma podjetje, je prav, da se vsem obiskovalcem portala salomon.si tako tudi predstavite, saj le tako lahko v celoti zastopate podjetje v pravi luči. Pri registraciji izberite način "Pravna oseba", vpišite še davčno številko in s klikom na "Poišči podjetje" sistem prek baze Ajpesa najde vse vaše podatke o podjetju. Dodate še kontaktne številke, elektronski naslov in morebitno spletno stran ter registracijo potrdite. In TAKOJ lahko začnete prodajati na salomon.si, saj vam ob registraciji omogočimo 31 evrov limita za oddajo oglasov. To pomeni, da vam ni treba izgubljati časa za potrjevanje, plačila ter pogodbe in lahko nemoteno oddate vašo ponudbo na salomon.si. Takoj začnite prodajati in takoj začnite služiti denar ter oglaševati svoje izdelke in storitve tudi prek spleta.

Po registraciji bo v kratkem z vami kontaktirala naša strokovna služba, da vam bo podrobneje razložila delovanje odlične strani salomon.si, na kateri boste našli in ponudili vse na enem mestu.

Več o oglaševanju za pravne osebe in podjetja si preberite tukaj.