ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Predstavitev spletna dražba

Dražba na spletnem naslovu www.salomon.si je oblika tekmovanja v katerem udeleženci, dražijo za nakup izdelka, ki je na voljo v spletni dražbi.

Spletna dražba je namenjena vsem registriranim uporabnikom spletnega mesta salomon.si.

S sodelovanjem si lahko zagotovite,
nakup vašega želenega izdelka, tudi z 90%, 80%, 70%, 60%, ... 20% popustom!

Prednosti spletne dražbe salomon.si – PRILOŽNOST ZA VELIKE PRIHRANKE!

Prednost spletne dražbe na salomon.si je ta, da so izdelki izključno novi in so v lasti podjetja Salomon, d.o.o., ki je tudi upravljalec dražbe in da imajo uporabniki možnost nakupa popolnoma novih izdelkov ali storitev po znatno nižjih cenah.

Kako sodelovati v spletni dražbi? Sila preprosto …
Za sodelovanje v spletni dražbi so potrebni trije koraki:

korak1: registracija oziroma morate biti prijavljeni na spletnem mestu www.salomon.si
korak2: vnos mobilne številke
korak3: potrditev mobilne številke

… in že se lahko na zavihku DRAŽBA potegujete za nakup izjemnih izdelkov tudi z do 90% popustom (na vstopni strani salomon.si bodite pozorni na desni zgornji strani, na zavihek DRAŽBA).

Kako dražiti?
V spletno dražbo se vključite z oddajanjem ponudbe s klikom na PONUDI VEČ, s katerim se po dodatni potrditvi, avtomatsko dvigne trenutna cena izdelka za predlagani dvig in tako postanete trenutni najboljši ponudnik. O tem vas sistem obvesti tudi na sami strani.

Takoj ko nekdo drug poda višjo ponudbo, boste o tem obveščeni po e-pošti, kjer se preko povezave zopet vključite v dražbo in imate možnost zvišati ponudbo. Število ponudb lahko spremljate sproti, in si s tem omogočite, hitrejši pregled ali ste bili vi zadnji ponudnik, ali vas je nekdo že prehitel. Spletna dražba se zaključi, ko je dosežena, maksimalna cena oziroma po preteku 7 dni. Končen kupec je o tem obveščen po e-pošti.

Kako pogosto potekajo dražbe?
Spletna dražba salomon.si poteka tedensko s pričetkom vsak ponedeljek.

Koliko časa traja posamezna dražba?
Spletna dražba salomon.si se aktivira ob ponedeljkih, od 0:01 dalje. Ponudbe so na dražbi dokler ni dosežena maksimalna cena oziroma največ 7 dni. Po pregledu dosedanjih dražb, je povprečen čas dražbe 4 dni.

Kakšne so razlike med začetno, končno in dejansko tržno ceno izdelka na dražbi?
V spletni dražbi so ponujeni izdelki dani z izklicno ceno nekje okoli 10% od vrednosti tržne cene. Zaradi smiselnosti dražb, je omejitev cene navzgor. V kolikor bi bilo namreč možno cene višati neomejeno, bi seveda prišel moment, ko bi bil izdelek v dražbi dražji od dejanske tržne vrednosti, kar pomeni da ponudba v dražbi ne bi bila več zanimiva oziroma bi bil izdelek ugodneje kupiti kjerkoli drugje. Tako je v izogib temu, omejena maksimalno doseženo ceno izdelka; ki sedaj zagotavlja 20% popust.

Kako je kupec na dražbi zaščiten pred morebitnimi zlorabami?
Kupec, ki zmaga na dražbi ima enake pravice kot kupci, ki kupujejo preko spleta. Za izdelek prejme veljavno garancijo, ima zagotovljen servis, ipd. Pri Salomon, d.o.o. se ravno zaradi tega sodeluje izključno z zaupanjem vrednimi podjetji iz Slovenije.

Prevzem in nakup izdelka/storitve v spletni dražbi:
Nakup izdelka je obvezujoč.

Po prejemu obvestila po E-pošti je potrebno v roku 3-eh dni izdelek prevzeti oziroma se je potrebno dogovoriti o načinu prevzema in plačila izdelka.

Z vključitvijo v spletno dražbo se strinjate s pravili in pogoji sodelovanja.