ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Solarna stenska cestna svetilka s PIR sezorjem+daljinec

+
Cena:

18,99 €

29,99 €

Stanje:

Novo

Vrsta
ulično

Ponujamo vam solarno stensko 108 COB LED cestno svetilko s PIR senzor v črni barvi in daljincem, ki je idealna za osvetlitev vašega dvorišča, vrta, parkirišča ali drugega zunanjega prostora. Naša svetilka je opremljena z visoko zmogljivimi COB LED diodami, ki zagotavljajo močno in svetlo osvetlitev. Naša svetilka je opremljena s PIR senzorjem, ki zazna gibanje in samodejno vklopi svetilko. Naša svetilka je opremljena s solarno ploščo, ki omogoča polnjenje baterije s sončno energijo. Naša svetilka je enostavna za namestitev na steno in vključuje daljinec za enostavno upravljanje.

Učinkovita solarna svetilka s kar 108 COB LED diodami je neusahljiv vir brezplačne energije za vaš dom. Namestite ga kjer koli, kjer je izpostavljena sončni energiji. Izdelek je vodotesen, zato vam ni treba skrbeti, da bi se svetilka v slabem vremenu razbila. V kompletu je daljinski upravljalnik, s pomočjo katerega lahko prilagodite način delovanja svetilke ali jo enostavno ugasnete.

Solarna plošča svetilke ima veliko površino , zahvaljujoč kateri hitro napolni baterijo v napravi. Poleti je dovolj le 8 ur polne osvetlitve, da svetilka oddaja svetlobo vso noč. Pozimi je lahko čas polnjenja daljši. Zmanjšajte stroške zunanje razsvetljave, hkrati pa se osredotočite na ekologijo – ni vam treba pogosto menjavati baterij in žarnic! LED diode COB imajo učinkovitost do 35.000 ur!

108 COB LED diod bo zahvaljujoč vgrajenemu senzorju gibanja in mraka svetilo samo ponoči in le, ko svetilka zazna gibanje okoli sebe. Zahvaljujoč temu vam ni več treba pozabiti prižgati in ugasniti luči zunaj. Svetilka ima poseben ročaj, ki ga je mogoče nastaviti in prilagoditi mestu, kamor naj pada svetloba.

Nosilec, ki je priložen v kompletu, vam omogoča priročno namestitev svetilke na želeno mesto. Vijaki in stenski vložki olajšajo to nalogo. Za montažo potrebujete le vrtalnik. Prepričajte se, da ima prostor, kamor namestite svetilko, dovolj sončne svetlobe. Po montaži vam bodo nastavljivi spoji držala omogočili nastavitev vpadnega kota svetlobe.

ON – OmogočiIZKLOP – IzklopiNačin 1: Nočno ali zatemnjeno območje – svetloba ostane svetla, ko je zaznano gibanje.Način 2: Nočno ali zatemnjeno območje – svetloba sveti močno, ko je zaznano gibanje, zatemni po nekaj deset sekundah.Način 3: Samodejno zaznavanje svetlosti okolice (mrak) – svetilka se prižge šele, ko se zmrači.SOS – Način v siliSpreminjanje načina osvetlitve se izvaja z gumbom na svetilki ali daljinskim upravljalnikom, ki je v kompletu.

108 LED diod COBdaljinski upravljalnik za upravljanje svetilkeživljenjska doba do 35.000 ursenzor gibanja in mrakaodpornost na vremenske razmerevam omogoča zmanjšanje stroškov zunanje razsvetljaveintegriran nastavljiv ročaj in montažni komplet

1x solarna svetilka1x daljinski upravljalnik1x Montažni kompletŠtevilo LED: 108 COB LEDŠtevilo segmentov: 9Moč: 150WSenzor gibanja: DA, domet 5mKot zaznavanja senzorja: 90°~120°Senzor mraka: DAEnergijska učinkovitost: razred A+Delovni čas: cca 8hČas polnjenja: približno 6h (odvisno od vremena)Življenjska doba LED: >35.000 urBarvna temperatura: 5500-6000KDelovna temperatura: -5°C ~ +60°CStopnja vodotesnosti: IP65Material: ABS + PVCVišina: 215 mm, z ročajem 225 mmŠirina: 85 mmDebelina: 20 mmBarva: Črna

Spletna stran: https://ledsvet.si/izdelek/solarna-stenska-108-cob-led-cestna-svetilka-s-pir-sezorjem-crna-daljinec


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.

Dodatno

  • solarno
Lokacija:
Seidlova cesta 36
15.1733083 45.8120224