ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

44,99 €

Stanje:

Novo

Predstavljamo vam vrhunski solarni reflektor z 60 LED diodami in PIR senzorjem, ki je odlična izbira za osvetlitev vašega dvorišča, vrta ali drugega zunanjega prostora. Ta reflektor deluje na sončno energijo, kar pomeni, da je okolju prijazen in energetsko učinkovit.

Zahvaljujoč 60 visoko zmogljivim LED diodam, ta solarni reflektor zagotavlja močno in svetlo osvetlitev s svetlobno temperaturo 6500K, kar ustvarja jasno in naravno belo svetlobo. S PIR senzorjem pa se reflektor samodejno vklopi ob zaznavi gibanja, kar zagotavlja varnost in prihranek energije.

Solarni reflektor je opremljen s kakovostnim solarnim panelom, ki se namesti na sončno izpostavljeno mesto. Panel pretvarja sončno energijo v električno energijo, ki se shranjuje v vgrajeni bateriji. Tako reflektor deluje tudi v mraku ali ob oblačnih dneh, saj uporablja shranjeno energijo.

Za namestitev reflektorja ni potrebno napeljevanje električnih kablov, kar olajša montažo in omogoča prilagodljivo postavitev. Reflektor je odporen na vremenske vplive z oceno IP44, kar pomeni, da je zaščiten pred prahom in vodo. Tako lahko brez skrbi uporabljate reflektor tudi v deževnih ali snežnih dneh.

Ne glede na to, ali želite osvetliti vhodna vrata, dvorišče ali druge zunanje prostore, bo solarni reflektor z 60 LED diodami in PIR senzorjem zagotovil svetlobo in varnost. S svojo energetsko učinkovitostjo in enostavno namestitvijo je odlična izbira za vsak dom. Ne odlašajte več, naročite svoj solarni reflektor še danes in uživajte v svetlih in varnih zunanjih prostorih.

Učinkovita solarna svetilka s kar 60 LED diodami je neusahljiv vir brezplačne energije za vaš dom. Namestite ga povsod, kjer je izpostavljena sončni energiji. Izdelek je vodoodporen, zato vam ni treba skrbeti, da bi poškodovali svetilko v slabem vremenu.

Solarna plošča svetilke ima veliko površino, zato hitro napolni baterijo v napravi. Zmanjšajte stroške zunanje razsvetljave, hkrati pa se osredotočite na ekologijo – ni vam treba pogosto menjavati baterij in žarnic!

Zahvaljujoč vgrajenemu senzorju gibanja in mraka bo 60 LED diod zasvetilo samo ponoči in le, ko svetilka zazna gibanje okoli sebe. Zahvaljujoč temu vam ni več treba pozabiti prižgati in ugasniti luči zunaj. Svetilka ima poseben ročaj, ki ga je mogoče nastaviti in prilagoditi mestu, kamor naj pada svetloba.

Svetilka je opremljena s tremi nastavitvami , ki vam omogočajo, da jo prilagodite individualnim potrebam uporabnika.

Prvi, regulator “SENS” , omogoča nastavitev stopnje občutljivosti senzorja gibanja. Drugi, “TIME” , omogoča nastavitev časa, po katerem se bo lučka samodejno izklopila po zadnjem zaznavanju gibanja. Tretji regulator, “LUX” , vam omogoča nastavitev stopnje občutljivosti senzorja za somrak – ali naj se svetilka vklopi v mraku ali samo v popolni temi.

Zahvaljujoč ago because svetilka izpolnila pričakovanja tudi najzahtevnejših uporabnikov.

Priloženo držalo omogoča priročno namestitev svetilke na izbrano mesto. Vijaki in raztezni čepi olajšajo to nalogo. Vse penalties need to be fixed for montažo them vrtalnik. Prepričajte se, da ima prostar, kamor namestite svetilko, dovolj sončne svetlobe. Po namestitvi vam bodo nastavljivi spoji ročaja omogočili nastavitev vpadnega kota svetlobe.

60 LEDs vitality senzor gibanja in mraka resistance to vremen razmere vam omogoča zmanjšanje stroškov zunanje razsvetljave integriran nastavljiv ročaj in montažni komplet Barva svetlobe: hladno bela 6500k Vir svetlobe: 60 LED Senzor gibanja: DA Senzor mraka: DA Ločena solarna plošča: DA Kabel: 5 metrov Stopnja tesnjenja: IP44 Razred energijske učinkovitosti: A++ Domet senzorja gibanja: 3-7 metrov Višina svetilke v raztegnjenem stanju: 210 mm Debelina : 95 mm Širina: 145 mm Višina plošče: 160 mm Širina plošče: 190 mm Barva: črna

Spletna stran: https://ledsvet.si/izdelek/solarni-reflektor-60-led-s-pir-sezorjem-6500k-ip44-panel


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Seidlova cesta 36
15.1733083 45.8120224