ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Pren. COB LED solarni akum. reflektor USB powerbank

+
Cena:

23,99 €

Stanje:

Novo

Prenosni COB LED solarni akumulatorski reflektor USB powerbank je inovativen in vsestranski izdelek, ki bo izpolnil vaše potrebe po osvetlitvi na prostem. Ta visokokakovosten reflektor je opremljen s COB LED tehnologijo, ki zagotavlja močno in enakomerno osvetlitev, ne glede na okolje. Z vgrajenim solarnim panelom in akumulatorjem je ta reflektor popolnoma samozadosten in omogoča brezskrbno uporabo kjerkoli in kadarkoli.

S svojo vgrajeno USB powerbank funkcijo, ta reflektor omogoča tudi polnjenje vaših naprav na poti. Ne glede na to, ali gre za pametni telefon, tablico ali druge naprave, boste vedno imeli na voljo dodatno energijo, ko jo najbolj potrebujete. To je še posebej koristno, ko ste na prostem ali v primeru izpada električne energije.

Montaža in uporaba tega reflektorja sta izjemno preprosti. Vključuje prilagodljivo stojalo, ki omogoča enostavno namestitev na različne površine. Poleg tega je reflektor opremljen z vrtljivim nosilcem, ki omogoča prilagajanje smeri svetlobe glede na vaše potrebe. S pritiskom na gumb lahko enostavno vklopite in izklopite reflektor ter prilagodite svetlost osvetlitve.

Svetilka je odlična za kampiranje, izlete ali popravila avtomobila. Prav vam bo prišel tudi ob izpadu elektrike v vašem domu. Poudariti je treba, da ima svetilka tri načine osvetlitve na sprednji strani in dva na strani naprave.

Svetilka ima veliko prednosti, ena izmed njih je ročaj. Ročaj omogoča, da svetilko vzamete dobesedno povsod in uporaba bo enostavna in prijetna. Zahvaljujoč ročaju boste lahko hitro uporabljali tri načine osvetlitve.

Popoln bo za mehanike, saj lahko s tem ročajem na primer obesite pod pokrov avtomobila in tako osvetlite motor. Zaradi majhne velikosti lahko svetilko skrijete dobesedno kamor koli. Enostavno in priročno ga lahko pospravite na primer v nahrbtnik. Lahko ga nosite tudi v rokah kamor koli želite.

Svetilka ima vgrajeno 3W točkovno LED ter razpršene COB in LED diode. To mu daje velik obseg in funkcionalnost. Če iščete priročno svetilko, ki bo izpolnila vaša pričakovanja, hkrati pa vam bo njena vzdržljivost omogočala dolgotrajno uporabo, ste prišli na pravi naslov!

Svetilko napaja vgrajena baterija. Polnjenje poteka preko USB kabla, pritrjenega na svetilko, svetilka ima dodatno solarni panel, ki polni baterijo s sončno svetlobo.

Velika prednost te svetilke je funkcija POWERBANK, s priloženim USB kablom pa ne le polnimo svetilko, ampak tudi na primer telefon.

Trije načini osvetlitve:

3W točkovna LED

Stranska COB LED

Stranske 4 LED

Dimenzije: 19×13,5×4,8

Teža: 282g

Napajanje: vgrajena baterija

Domet: do 120m

Polnjenje: solarno ali USB (priložen USB kabel)

Število načinov osvetlitve: 3

Material: plastika

Diode: LED 3W + COB

Čas osvetlitve: 5-8 ur

Čas polnjenja: 5-6 ur

Funkcija POWERBANK

Barva naključna


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Seidlova cesta 36
15.1733083 45.8120224