ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

50W solarni panel z monokristalnimi celicami 18V

+
Cena:

79,99 €

Kdor ga moti naraščanje cen električne energije, se želi izogniti omejenim virom, kot so nafta in fosilna goriva, ter hkrati varovati okolje, naj uporablja sončno energijo.
V nasprotju z običajnimi generatorji energije sonce ponuja neizčrpen vir energije brez emisij in vonja. Solarni modul je nujen za uporabo fotovoltaičnega sistema, saj se le z njegovo pomočjo sončna energija pretvarja v enosmerni tok.Ta 50-vatni solarni modul ponuja ne le kompaktno zasnovo, ampak zagotavlja tudi učinkovito proizvodnjo energije. Sestavljen je iz monokristalnih celic razreda A, vgrajenih v okvir iz anodiziranega aluminija. Monokristalne sončne celice imajo visoko stopnjo učinkovitosti zaradi visoke vsebnosti silicija in so med najučinkovitejšimi solarnimi moduli, ko so izpostavljeni neposredni sončni svetlobi. Idealne so za manjša območja in lahko v celoti razvijejo svoj potencial z južno orientacijo. Lahko se namesti tudi na prikolice.Modul je primeren za različna področja uporabe, npr. B. kot obsežni sistem za ekonomično dovajanje omrežja ali kot samozadosten samostojen sistem. Delovna napetost je 18V in se lahko uporablja skupaj z 12V MPPT krmilnikom polnjenja.

Konstrukcija solarnega modula ni le posebej stabilna, je tudi odporna na prah in brizganje (IP65). Kaljeno sprednje steklo zagotavlja dodatno zaščito pred točo (zrnatost do 1 cm), snegom, ledom in drugimi vplivi okolja. Razvodna omarica, ki je tudi vremensko odporna, se nahaja na zadnji strani modula in ima 90 cm dolg priključni kabel in vtič MC4. Zaradi visokokakovostne izdelave je modul še posebej malo vzdržljiv in vzdržljiv.

Največja moč (Pmax): 50W ± 3%
Največja delovna napetost (Vmp): 17,55V
Največji delovni tok (Imp): 2,85A Napetost odprtega
tokokroga (Voc): 21,58V Tok
kratkega stika (Isc): 3,24A
Največja nazivna napetost sistema : 1000V
Največja varovalka na nizu: 5A

lastnosti

DIMENZIJE:Velikost: 540 x 670 x 35 mm
Dolžina kabla: 90 cm
POLNILNI TOK / PORABA TOKA:5.9A
PORABA ENERGIJE:
MATERIAL:Monokristalni / aluminij
ZAŠČITNI RAZRED:IP65
NAPETOST:

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Seidlova cesta 36
15.1733083 45.8120224