ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

Po dogovoru

Stanje:

Rabljeno

VrstaModel
viličarnajem

Najem viličarjev in dvižnih ploščadi

NOVOST: NAJEM DVIŽNIH PLOŠČAD: Pri nas lahko najamete tudi dvižne ploščadi (škarjaste dvižne košare), tako da bo vaše delo na višini učinkovito in varno. Škarjasta dvižna košara se uporablja za čiščenje in upravljanje objektov, montaža in vzdrževanje prezračevalnih, klimatskih in ogrevalnih naprav, skladiščenje, vzdrževanje proizvodnje.

Na voljo imamo številčno floto viličarjev za najem vseh tipov, ki jih lahko najamete za nekaj ur ali pa tudi več let. Viličarje lahko v čim krajšem času dostavimo na vaš naslov z vso potrebno dokumentacijo in v odličnem stanju. V ceno najema je zajeto tudi vzdrževanje in vsa popravila v primeru funkcionalnih okvar.

Ponujamo naslednje najeme:

  • dnevni,
  • mesečni ali
  • letni najem
  • najem za nedoločen čas.

Imamo tudi viličar nosilnosti 15 T. Osnovno vzdrževanje najetih viličarjev opravljate sami (mazanje, čiščenje), za servise poskrbimo mi. Možen je tudi kasnejši odkup najetih viličarjev pod zelo ugodnimi pogoji.
Spodaj si lahko ogledate le nekaj viličarjev, ki jih imamo pripravljene za najem. Za cenik najema nas prosim kontaktirajte, saj so cene odvisne od vrednosti viličarja in trajanja najema.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Na prehodu 32, Maribor
15.6676717 46.580425