ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

85.000,00 €

DržavaTip stanovanja
Slovenijagarsonjera
Tip stavbeRegija
v blokuMO Ljubljana
PovršinaObčina
17 m2Šiška
Letnik izgradnjeNaselje
1983Zgornja Šiška
Letnik obnoveV nadstropju
201511. nadstropje
Število nadstropijEnergijski razred
12D (60-105 kWh/m2a)

LJUBLJANA-ZGORNJA ŠIŠKA, hotel Lipa, prodamo garsonjero s pogledom proti Šmarni gori in Grmadi, primerno za investicijo

Opis nepremičnine: Prodamo garsonjero s pogledom proti Šmarni gori in Grmadi, ki se nahaja v 11.nadstropju vzdrževane, večstanovanjske stavbe (hotel Lipa) z dvigalom na odlični lokaciji v Šiški. Garsonjera se prodaja opremljena.

Razporeditev prostorov:

  • Vstopni hodnik z garderobno omaro
  • Dnevno-bivalni prostor s kuhinjo v katerem se nahajajo enojna postelja, manjša mizica s stolom, kuhinjske omarice, kuhalna plošča, pomivalno korito, hladilnik
  • Kopalnica s kopalniško opremo (tuš kabina, umivalnik, ogledalo, kopalniška omarica, straniščna školjka, pralno-sušilni stroj Candy)

Garsonjera je bila delnoprenovljena leta 2015 (okno, oprema, vodovodne inštalacije). Nahaja se v 11.nadstropju, zato se skozi okno odpira lep pogled na Šmarno goro in Grmado.

Stanovanje obsega 17,0 m2 neto bivalne površine ter nima balkona.

Stanovanje se prodaja opremljeno ter je primerno tudi za investicijo-oddajanje v najem, saj se notri že nahaja dolgoročni najemnik, ki v garsonjeri prebiva že 10 let in je redni plačnik ter v dogovoru z novim kupcem lahko nadaljuje z najemom. V kolikor bi kupec želel prazno stanovanje, se bo najemnik izselil v skladu z dogovorom.

Garsonjera se nahaja v bližini nakupovalnega središča Aleja ter Mercatorja Šiška (Supernova) s hitrim dostopom do Koseškega bajerja, Rožnika, Tivolija ter Poti spominov in tovarištva, kot tudi do obvoznice in centra mesta.

Lega stanovanja: garsonjera je orientirana proti jugovzhodu.

Parkirišče je na voljo v okolici stavbe, možno pa je kupiti tudi letno kartico za parkiranje za zapornico.

V bližini je celotna infrastruktura, potrebna za udobno in sproščeno bivanje: 2 min hoje do Mercator Šiška-Supernova, LPP-ja, 10 min hoje do Aleje, osnovne šole, vrtca, pošte, lekarna, banke, trgovine, gostinskih lokalov, bencinske črpalke, 25 min hoje do Koseškega bajerja, Rožnika.

Obratovalni stroški zajemajo ogrevanje, elektriko in vodo (po števcu) ter upravnika (storitev recepcije, odvoz smeti, čiščenje skupnih prostorov) in so relativno nizki.

Upravnik večstanovanjske stavbe: AA LIPA, nepremičnine in storitve d.o.o.

Priključki:

  • Optika
  • Ogrevanje: toplovod
  • Elektrika
  • Kanalizacija

Nepremičnina je vpisana v ZK ter prosta bremen.

Vseljivo po dogovoru.

Vabljeni na ogled!

Cena: 85.000 EUR

Koda: R157

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.