ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

140,00 €

150,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Hodulja

Dobro ohranjen rolator nemškega porekla proizvajalca Drive, model "GoLite 200XXL". Njegovo visoko nosilno ogrodje je izdelano iz praškasto lakiranega cevastega jekla, ki daje hojici veliko stabilnost. Namenjen je za uporabo na zunanjih površinah in v notranjih bivalnih prostorih.

Konstrukcija rolatorja kovinsko rdeče barve je postavljena na štiri velika kolesa (195x50mm) katerih pnevmatike so izdelane iz kakovostnega poliuretana brez zračnice, ki so odporna proti predrtju in ne puščajo sledi na talnih oblogah. Za brezhibno in gladko vrtenje koles brez odpora pa poskrbijo visokokakovostni in natančni ABEC-5 ležaji. Prednji kolesi sta vrtljivi okoli svoje osi v polnem 360° krogu, zadnji dve kolesi s fiksno ravno pozicijo.

Prostor med krmilnima ročajema na prednji strani sedeža povezuje mehko oblazinjen hrbtni naslon kateri služi kot opora hrbta medtem, ko uporabnik rolatorja sedi in počiva na njegovem sedežu. Hrbtni naslon je po potrebi tudi hitro in enostavno snemljiv iz svojih nosilcev.

Na krmilnih ročajih ima rolator nameščeni dve zavori z zaokroženim koncem. Kadar se zavori potisneta navzdol se sproži funkcija parkirne zavore, oziroma blokada zadnjih koles. Na zavornih kablih se nahaja kromiran šesterokotni nastavek, s katerim se regulira moč prijema zavor glede na nastavitev višine krmilnih ročajev. Zavorna kabla obeh zavor sta lepo speljana od zavornih ročajev po konstrukciji do koles tako, da ne ovirata uporabnika pri uporabi svojega pripomočka.

Ergonomska krmilna ročaja sta nastavljiva v 6 stopnjah po višini (od 88cm do 99,5cm). Prostor med ročajema znaša 56cm. Nižje med ročajema na višini 57cm od nivoja tal je postavljen izredno velik (46x35cm) in dobro oblazinjen sedež za počitek. Na sprednji strani nižje pod sedežem rolatorja se nahaja prostorna snemljiva košara z ročajem. Pod sedežem kateri se odmakne navzgor je integriran še manjši žep z zadrgo za shranjevanje dokumentov, ter ročica za enostavno zlaganje rolatorja. Ročica za zlaganje služi tudi kot varnostni zatič kateri preprečuje ne želeno samodejno zlaganje pripomočka.

Ostale podrobnosti rolatorja:

- skupna širina= 78cm

- skupna dolžina= 71cm

- prostor med ročajema= 56cm

- prostor med zadnjima kolesoma= 55cm

- skupna teža (s košaro)= 12,7kg

Več informacij na 040/98-88-78

(možnost dostave po dogovoru)


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.